Sandra Díaz Cofiné, comptable i consultora amb una àmplia experiència en projectes intergeneracionals d’impacte. També, és Fundadora i Lideresa del projecte “Recol·lectors de Felicitat: Créixer, Envellir, Compartir” (CRENCO), un innovador model socioeducatiu que s’enfoca en la creació d’espais intergeneracionals on a través de programes i activitats dissenyats a mida, es fomenten les connexions i la col·laboració entre persones sèniors, infants i joves a les escoles i centres per a persones sèniors.
La seva passió radica en l’educació intergeneracional i creu fermament que aquest enfocament no només enriqueix la vida de totes dues generacions, sinó que també contribueix a la construcció d’una societat més comprensiva i solidària. A més, d’abordar un problema global important com ho és, la solitud no desitjada i l’aïllament social.
El projecte CRENCO té les seves arrels en la connexió emocional i les experiències de la seva infància, amb la seva àvia materna, i de la seva experiència en la coordinació d’activitats de responsabilitat en centres educatius, centres de persones sèniors i en la coordinació de projectes a la comunitat, que li han proporcionat els coneixements i habilitats necessaris per a desenvolupar i gestionar aquest projecte relacionat amb l’educació, l’envelliment i el benestar de les persones a qualsevol edat.
La seva formació i experiència en administració i finances han estat habilitats essencials pel desenvolupament i la gestió d’aquest projecte i li han permès administrar d’un forma eficient els recursos financers necessaris per seguir avançant. També, ha cursat formació en lideratge d’equips, formació en Design Thinking, formació en coordinació i gestió del voluntariat a les entitats de l’economia social (ACRA) i formació en voluntariat en l’àmbit de la salut (CAVC). Posteriorment, ha completat la Mentoria especialitzada per a emprenedores per Carmen Castrejón Barco i la Mentoria especialitzada en Fundraising enfocada en una proposta de valor per Silvia Bueso Sardinero.
A més, és promotora de l’estudi de recerca amb impacte “CRENCO project,” que es va centrar en l’avaluació prèvia i posterior d’un programa intergeneracional per a millorar el benestar de les persones sèniors i reduir els estereotips d’edat en estudiants de primària i secundària.