Iniciatives Intergeneracionals

INSTRUCCIONS ACTIVITAT “INICIATIVES INTERGENERACIONALS A CASA”

Benvolgudes famílies, amics i seguidors,

Volem ajudar a fer que aquests moments de confinament per les famílies siguin una mica diferents, per això des de CRENCO hem creat aquesta nova iniciativa sempre respectant els principis i objectius de la nostra tasca. Esperem que aquesta iniciativa ens ajudi a estar connectats d’una manera diferent.

Equips intergeneracionals que conviviu intensament aquests dies a casa. Pares, mares quantes vegades penseu i parleu que us agradaríi disposar de més temps per estar amb els vostres fills i filles. Doncs ara és un bon moment per gaudir i compartir.!!

Fas un bon equip intergeneracional a casa i ens ho vols explicar perquè ho puguem compartir amb les famílies? Contacta’ns.

Instruccions de participació iniciatives integeneracionals des de casa:

  1. Les activitats a treballar hauran de ser lúdic-educatives.
  2. Haureu de buscar un títol a la vostra activitat.
  3. Haureu de buscar un nom que identifiqui el vostre equip i haureu d’inventar noms per a tots els integrants que el formeu.
  4. Per protecció al dret de la imatge de tots els participants i drets d’autor els vídeos i fotografies no podran incloure música i tampoc imatges que identifiquin a menors o adults.
  5. Els documents en format Word o Power-Point o PDF no podran superar les 3 pàgines.
  6. Per acabar haureu de fer un dibuix de tots els integrants de l’equip en el qual podeu enviar-nos un missatge.
  7. Per acabar haureu de fer arribar la informació en un correu a recolectorsdefelicitat.crenco@gmail.com identificant a l’assumpte de correu: Iniciatives intergeneracionals a casa.

 

Mitjançant l’enviament de les iniciatives a CRENCO, els participants cedeixen els drets de reproducció i comunicació pública de tots els treballs realitzats i autoritzen que puguin ser utilitzats amb finalitats d’investigació i docència a través dels diferents mitjans digitals, per cable o qualsevol altra plataforma o forma tecnològica de transmissió de dades de projecte CRENCO.

Esperem les vostres iniciatives!

Entitats que ho fan possible

El nostre més sincer agraïment a tots els partners, que fan que aquest projecte sigui una realitat.