Nosaltres

¿Que és CRENCO?

Que és CRENCO

És un projecte sense ànim de lucre que pretén crear un model/programa educatiu Intergeneracional que es pugui implantar a totes les escoles en horari lectiu. Adaptant la programació de les activitats lúdiques i educatives als objectius i projectes de cada escola o centre de gent gran, ens encarreguem de donar vida als programes de treball amb els equips de professionals dels diversos àmbits i amb el suport de persones solidàries.

Missió

Fomentar, coordinar i acompanyar els programes de formació intergeneracional a les comunitats en l’àmbit nacional i internacional, on de la mà de les diverses institucions tant publiques com privades treballem per donar lloc a les diverses accions comunitàries que fomenten una societat més justa i inclusiva, on totes les generacions poden seguir tenint oportunitats.

Visió

Recol·lectors de felicitat Créixer, envellir, compartir (CRENCO), com a organització sense ànim de lucre, vol donar resposta a través de l'educació i de les diverses accions comunitàries a contribuir en la millora de la qualitat de vida de les persones evitant l'aïllament i la solitud de gent gran i joves.

Escoles residències i casals de gent gran treballen en col·laboració durant tot el curs escolar amb un programa que s’ajusta als objectius de cada centre, aconseguint treballar amb nens/es, adolescents i gent gran valors tan importants com compartir, construir, participar, respectar, acompanyar i col·laborar.

Un projecte multicèntric i multidisciplinar on centres, participants i professionals disposen d’un espai de treball comú, d’eines, i recursos que els ajuden a gestionar i desenvolupar els seus propis projectes. Donant lloc a una formació combinada amb espais d’interacció presencial i de treball en xarxa.

Enfortint la solidaritat des de la infància i l’educació aconseguirem avançar i seguir donant oportunitats a la gent gran de reintegrar-se i seguir formant part de la comunitat activa.

El nostre més sincer agraïment a tots els partners, que fan que aquest projecte sigui una realitat.