Casals de Gent Gran - Residències - Centres Socials i Sanitaris

CASAL GENT GRAN GAVARRA

CASAL GENT GRAN GAVARRA
C/ de Bellaterra, 4, 08940 Cornellà de LLobregat
Telf: 93 377 13 12

CASAL GENT GRAN CENTRE RUBIO I ORS

Rubió i Ors, 106, 08940,

Cornellà de Llobregat (BARCELONA)

934741380

CASAL CENTRE CÍVIC RIERA

CENTRE SOCIAL I SANITARI FREDERICA MONTSENY

Carrer d’Eslida, 6-8

08840 Viladecans

SANT JOAN DE DÉU SERVEIS SOCIOSANITARIS – ESPLUGUES DE LLOBREGAT (BARCELONA)

Som un centre que va iniciar la seva activitat dins del sistema sanitari integral d’utilització pública (SISCAT) l’any 2006.

Som una entitat sense ànim de lucre (non-profit), que s’ha consolidat com a referent en el territori per el fet de proporcionar cures de qualitat en un model d’atenció orientat al pacient i a la seva família,que son el centre de les nostres atencions.

Treballem perquè els nostres valors : qualitat,respecte,responsabilitat i espiritualitat (HOSPITALITAT) , hi siguin presents en el dia a dia i que aquest fet assenyali l’estil assistencial que proposa l’Orde de Sant Joan de Déu.

Tenim un equip humà molt identificat amb el nostre model assistencial i aquest fet facilita que la seva professionalitat i qualificació es faci mes patent en la atenció al malalts.

Mirem cap el futur amb optimisme,amb il.lusió i amb compromís. Això facilita que tinguem la organització immersa en un procés de millora continua amb el clar objectiu de donar un servei cada vegada de més qualitat i de mes seguretat clínica.

Amb aquesta web pretenem donar la informació suficient perque ens conegui. No dubti en contactar amb nosaltres si precisa mes detalls.

Entitats que ho fan possible

El nostre més sincer agraïment a tots els partners, que fan que aquest projecte sigui una realitat.